Донеччанину дуже закортіло випити

Через пристрасть до алкоголю та відсутність грошей на чергову пляшку 41-річний раніше судимий житель Донеччини відкрито викрав з ужгородського магазину пляшку дорогого коньяка.

В Ужгородський міськвідділ міліції звернулася із заявою продавець місцевого магазину. Жінка розповіла, що невідомий чоловік у неї на очах вкрав із магазину пляшку коньяка та втік.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Приватний підприємець надав правоохоронцям зображення з камери відеонагляду, де було видно, як невідомий чоловік вовтузиться біля полиць з алкогольними напоями, потім бере пляшку коньяка та виносить з магазину. Саме відео й допомогло працівникам міліції встановити особу зловмисника та розшукати його.

Грабіжником виявився раніше судимий 41-річний житель Донецької області. Чоловік вже мав проблеми із законом й кілька років провів у місцях позбавлення волі за майнові злочини та шахрайства.

Свій протиправний вчинок зловмисник пояснив тим, що дуже хотів випити, але не мав грошей. Тому й зважився на злочин. Лише от скуштувати крадений коньяк не встиг, завадила міліція…

Речовий доказ вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Грабіжнику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк від 120 до 240 годин, виправні роботи на строк до двох років, арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Джерело: Ужгородський МВ УМВС