Балога: З владних «картинок» Закарпаття – це суцільна руїна, з непрацюючими заводами, голодом, чергами за хлібом і обдертими дітьми

Народний депутат Віктор Балога публічно відреагував на чергові спроби центральної влади зруйнувати позитивний імідж Закарпаття в запалі політичної боротьби з ним особисто.

 

«Коли читаєш, як ця влада говорить про Закарпаття, то може скластися враження, що тримаєш перед очима якийсь утопічний роман, у якому наша область – суцільна руїна, з непрацюючими заводами, голодом, чергами за хлібом, обдертими дітьми і небом, постійно затягнутим дощовими хмарами», – іронізує політик на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

«Хто був на Закарпатті, той знає, що це не так. Журналісту Української правди, до якого я насправді колись добре ставився, який каже, що на Закарпатті «не працюють заводи», готовий особисто провести екскурсію на заводи Flextronics, «Точприлад», які експортують свою продукцію в Євросоюз. На завод Fisher, який виготовляє спортивне спорядження для NHL. А за одне, заїдемо на «Єврокар» і спитаємо – чи немає у них часом труднощів через те, що у когось з перших осіб теж автомобільний завод, і чи не застосовують щодо них прийомів нечесної конкуренції», – розповідає В.Балога.

«Що стосується загального рівня життя людей, – продовжує політик, – то це не проблема Закарпаття. Це проблема кожної області. Але, хто у нас був, той може порівняти містечка Закарпаття з будь-яким іншим райцентром України. Різниця – колосальна. Вибачте, але у нас люди, як у цивілізованій Європі, кожного ранку перед роботою заходять у кав’ярню. І такого немає в жодному райцентрі України.

У нас навіть з сіл централізовано вивозять сміття, перед кожним домогосподарством стоїть контейнер, що більшість українців бачили лише в американських фільмах. Покажіть мені таке саме у Вінницькій області, чи в передмісті Києва. У нас школи і дитячі садки переводять на альтернативні джерела, чого немає навіть у столиці».

На думку Віктора Балоги, «влада мріє, щоб на Закарпатті не було нашої команди. Але, шановні, за нами – реальна робота і підтримка людей. Якби ми були такими поганими, як про нас говорить влада – нас би не обирали на виборах з результатом в понад 50%. І якщо ви вирішили боротися зі мною особисто – боріться. Але не «мочіть» цілу область. Бо ви звідси поїдете, а нам тут жити».

«Коли влада говорить, що усі губернатори на Закарпатті завжди ходили під Балогою, то у мене питання – хто призначає голову ОДА? Президент, за поданням прем’єр-міністра. Балога – не Президент і не керівник уряду. Чи ви хочете сказати, що Порошенко з Яценюком ходять піді мною? Чи може Янукович з Азаровим теж піді мною ходили?

Коли влада говорить, що не влізає ні в які теми, то у мене питання – чому тоді ви, шановні, не бачите вирубки лісів? Чому я маю затримувати лісовози? Де міліція? Де поліція? Переконаний, що така сама ситуація з контрабандою, коли посадили «сторожового кота», щоб ніхто чужий не зайшов. Те саме було при Януковичу, коли його «коти» контролювали потоки.

Якщо я не правий – покажіть мені справи проти митників, прикордонників. Проти озброєних банд. Покажіть скільки нарколабораторій ви закрили, скількох людей посадили. Бо поки що фігуранти контрабандних розборок лише отримують підвищення по лінії МВС», – констатує В.Балога.

«Ну і останнє. Не вам, шановні, вирішувати, достойні ми представляти інтереси Закарпаття, чи ні. Своє слово скаже громада області. А люди будуть робити висновки по справах, а не по словах. І нам є з чим звітувати, чого не можу сказати про вас», – резюмує Віктор Балога.

http://zakarpattya.net.ua

One thought on “Балога: З владних «картинок» Закарпаття – це суцільна руїна, з непрацюючими заводами, голодом, чергами за хлібом і обдертими дітьми

  • 29.08.2015 at 20:02
    Permalink

    В І піде Москаль який придумав :контрабандисьтів; щоб зробити ворога на Закарпатті підуть і ГРУшни ки а ми пройдемо
    і цей шлях бо ми РУСИНИ мадяри гуцули стійкий народ працюємо у цілому світі .В І набери терпіння все буде гаразд.

Comments are closed.