Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

Знижуємо цукор у крові.

Кров на цукор потрібно здавати кожній людині, навіть якщо вона відчуває себе добре. Якщо ж цукор у вас таки вище норми, не варто панікувати.

Слива бореться із закрепами

Слива – класичний дієтичний малокалорійний продукт. На 100 грамів продукту припадає близько 30 калорій, незважаючи на солодкість плодів.

Нові туфлі – нові мозолі

Досить часто їхній появі сприяє внутрішня причина – сольові нарости на кісточках суглобів і ось, будь ласка, – мозоль. А разом із ним – біль та інші неприємності.

28 серпня – День Успіння Пресвятої Богородиці

Її Успіння Церква відзначає як свято: воно – у тому, що тіло її, «подібно до золота, очистившись», постало з труни нетлінним, чистим, що світло безсмертя наочно побачили люди.

Корисні властивості маточного молочка

Бджолине маточне молочко – продукт глоткової і верхньощелепної залоз робочих бджіл у віці від 5 до 15 днів.

Понад 20 захворювань передаються статевим шляхом

Що таке ЗПСШ (захворювання, що передаються статевим шляхом) – з наукової, так би мовити, точки зору? Про це ми поговорили із фахівцем.

Суміш спецій для бульйону

Спеції – це те, що надає стравам незабутнього смаку та аромату, робить їх особливо смачними.

Важким шторам на балконі не місце

Багато хто через брак місця в квартирі використовує балкон як склад для старих речей. Але все ж можна зважитися і зробити з балкона затишне місце, де ви зможете відпочити всією родиною.

Щоб парфуми трималися довше

Нанесення парфуму – це мабуть остання нотка у зборі пересічної панянки перед виходом у світ. Але чи знають вони, як правильно користуватися усіма цими ароматами у флакончиках?

Свіжий номер уже в продажу! Передплатний індекс: 91145.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ» по всій Україні!

http://zakarpatpost.com