В обласному центрі затримано неадекватного молодика

Від 21-річного жителя Ужгородщини, затриманого на вулиці обласного центру за неадекватну поведінку й опір правоохоронцям, вилучили наркотичну речовину амфетамін.

Близько 21-ї години увагу працівників роти патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції привернув молодий чоловік. Хлопець поводився неадекватно, нецензурно лаявся на адресу міліціонерів.

Коли правоохоронці спробували заспокоїти агресивного молодика, той розійшовся ще більше: хапав міліціонерів за формений одяг та намагався вдарити…

Хуліганом виявився 21-річний житель Ужгородського району. Його доставили до міськвідділу міліції, де склали протокол за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст.185 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції).

Неадекватна поведінка хлопця стала зрозуміла, коли в кишені його шортів знайшли згорток із фольги, наповнений порошком, схожим на наркотик амфетамін.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Вилучену речовину направлено на експертизу. Проводиться досудове розслідування.

Джерело: Ужгородський МВ УМВС