Львів’янина пограбували у Берегові

На автостоянці біля відомого туркомплексу в м.Берегові невідомі зловмисники обікрали за допомогою спеціального сканера автомобіль жителя Львівщини, звідки поцупили добра на 40 тисяч гривень. Спритних злодюг розшукує міліція.

 

Із заявою в Берегівський райвідділ міліції звернувся вчора житель сусідньої Львівської області, приватний підприємець. Чоловік приїхав із сім′єю відпочити на Закарпаття у відомий готельно-розважальний комплекс у м.Берегово. Свою машину залишив на стоянці фірми, а сам пішов у басейн. Коли ж повернувся, то виявив, що в машині побували непрохані гості.

Після обідньої пори невідомі зловмисники відчинили дверцята іномарки за допомогою спеціального сканера, який зчитує код сигналізації. З салону машини злодії викрали гроші в сумі 500 доларів, 2200 гривень, золотий браслет і фотоапарат. Загальна сума заподіяних збитків склала 40 тисяч гривень.

За скоєння даного злочину міліція розшукує двох чоловіків, які пересувалися на іномарці білого кольору. Прикмети першого: вік 30-35 років, зріст близько180 см, кремезної статури, волосся коротке чорне. Був одягнений у світлу футболку й темні штани.

Прикмети другого злодія: вік 25-30 років, худорлявої статури, зріст 175-180 см. Мав на собі одяг темного кольору.

Якщо ви стали свідками даного злочину, або вам щось відомо про цих осіб, міліція просить звертатися в Берегівський РВ УМВС, або за тел.102.

Джерело: СЗГ УМВС України в Закарпатській області