На Ужгородщині жінка заколола чоловіка

Опівночі до Ужгородського райвідділу міліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про те, що ним констатовано в селі Соломоново смерть 58-річного чоловіка з ознаками насилля.

До правоохоронців зателефонував лікар швидкої медичної допомоги та повідомив, що ним здійснено виїзд в с.Соломоново Ужгородського району. Там лікар констатував смерть 58-річного чоловіка, яка настала внаслідок проникаючого ножового поранення.

На місце події негайно виїхало керівництво райвідділу та слідчо-оперативна група. Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці з’ясували, що вбивство вчинила 58-річна співмешканка потерпілого.

Звечора вони пиячили в кухні. Далі між нетверезими співмешканцями виник конфлікт. Під час сварки п′яна жінка схопила кухонний ніж та нанесла ним удар чоловіку в область серця.

Зрозумівши, що накоїла, жінка-вбивця вибігла на подвір’я та почала гукати на допомогу дочку вбитого, яка живе по сусідству. Донька викликала швидку, однак лікарям залишалося лише констатувати смерть потерпілого.

Міліціонери затримали зловмисницю в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Інформація Ужгородського РВ УМВС