В Ужгороді виступить козачий кінний театр

Вперше в Ужгороді виступить міжнародний Луганський козачий кінний театр, аналогів якому немає не лише в Україні, але й у Європі. 

Театралізоване дійство містить безліч дійсно видовищних та небезпечних трюків, які виконуються без страховки. Колектив із Луганська лише раз виступить в Боздошському парку, на правій алеї від центрального входу, в суботу, 5 вересня. Початок о 17.00 годині.

В Ужгороді театр покаже велику битву козацтва з татарами та святкування перемоги. Організатори обіцяють багато гумору та жваву взаємодію з глядачем, щоб кожен ужгородець міг долучитися до козацьких традицій та їхньої веселої вдачі.

Козачий кінний театр пропонує ексклюзивне шоу абсолютно безкоштовно, організовує це грандіозне дійство управління культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради, театр приїхав за сприяння заступника міського голови Івана Шкирти.

Начальник управління Євгеній Бобров розповів, що перемовини з луганським колективом велися вкрай довго. Адже хлопці більше десяти років популярні не лише в Україні, але й в Угорщині, Словаччині, Німеччині, Білорусії. Але з поваги до Ужгорода та Закарпаття, театр врешті погодився на виступ.

Справді феєричне поєднання вправного фехтування на козацьких шаблях та майстерної їзди верхи не залишить байдужим нікого. У театрі 17 коней усіх порід: орловські, українські, чистокровні англійські, ваговози. Тому всі любителі скакунів отримають масу задоволення.

Організатори обіцяють, що можна буде зробити фотосесію з бравим козацтвом та їх вірними кіньми.