Закарпатські злодії не сплять

Доки в ресторані гуляли весілля, злодії викрали телевізори.

У ці вихідні, в краї скоєно кілька крадіжок з помешкань на значні суми. У двох випадках – у Мукачеві й Іршавщині злодії скористались тим, що господарі були на весіллі.

Відразу кілька крадіжок, де фігурують значні суми, сталися за минулі вихідні в різних районах Закарпаття. Злодії, скориставшись відсутністю господарів, виносили гроші й коштовні речі.

В одному з ресторанів Мукачева гуляли в неділю весілля. Гостина відбувалася на другому поверсі. Доки гості гуляли, на перший поверх ресторану шляхом віджиму металопластикового вікна залізли вночі непрохані гості. Поживою злодіїв стали два телевізори, тюнер і кавомолка. Сума заподіяних збитків склала 18 000 гривень.

Жителька села Горбок Іршавського району пішла в суботу на весілля і вдома не ночувала. Доки жінка веселилася, через незачинене вікно в її будинок заліз злодій і викрав гроші в сумі 3830 доларів, 2000 гривень та 30 євро.

Жителька села Свалявка Перечинського району після візиту «домушника» недорахувалася грошей в сумі 3000 євро, які зберігала в тумбочці у спальні. Невідомий зловмисник заліз у хату, розбивши скло на вікні.

Аналогічним чином крадій проник у будинок жителя села Терново Тячівського району й викрав понад шість тисяч гривень.

В усіх випадках крадіїв розшукує міліція, повідомили «НЕДІЛІ» у СЗГ УМВС області.

http://nedilya.net