Москаль оприлюднив список мешканців одного з районів Закарпаття, котрі займаються скупкою голосів на виборах        

Голова Закарпатської ОДА направив керівникам обласних управлінь МВС, СБУ та прокурору області офіційне звернення з вимогою не допустити на майбутніх місцевих виборах масової скупки голосів.

«На адресу Закарпатської облдержадміністрації надходять  звернення громадян про те, що в області під час виборчих кампаній протягом тривалого часу відбувається скупка голосів, — йдеться в зверненні. — Виборцям масово роздають гроші з тим, щоб вони голосували за кандидатів від партії «Єдиний центр». Направляю вам список осіб, мешканців Виноградівського району (всього 32 осіб), котрі, за повідомленням авторів звернення, займаються підкупом виборців, чим скоюють злочин, передбачений ст. 160 Кримінального кодексу України.

Прошу вважати мій лист повідомленням про вчинення кримінального правопорушення, внести його до Єдиного реєстру досудових розслідувань і відкрити кримінальне провадження, в ході якого провести комплекс гласних і негласних слідчих дій, ретельно перевірити надані факти і у випадку їх підтвердження притягнути винних до кримінальної відповідальності.

Списки мешканців інших районів Закарпаття, котрі займаються підкупом виборців, будуть надані в майбутньому. Вимагаю від усіх силових структур забезпечити проведення виборів у строгій відповідності до законодавства, а не «по-закарпатськи» – з масовою скупкою голосів.

Прес-служба Закарпатської ОДА

https://zakarpatpost.net