Закарпатська міліція просить закарпатців не допускати втягування своїх дітей у протестні антидержавні акції

Правоохоронці закликають громадян не допустити нового кровопролиття і втягування неповнолітніх у політичні протистояння.

Дуже часто у протесних акціях бере участь молодь. Підлітків із нестійкою психікою легше зманити гучними гаслами або грішми. При цьому організатори таких акцій не задумуються над тим, що вони ризикують життям і здоров′ям наших дітей.

Закарпатська міліція звертається до батьків. Не допустіть втягування ваших дітей у протесні антидержавні акції. Задумайтесь над наслідками такої антисуспільної поведінки. Розхитування політичної ситуації в Україні на руку лише її ворогам.

Держава здатна себе захистити. На всі спроби масових безпорядків буде адекватна реакція правоохоронних органів. За терористичні акти й масові заворушення передбачено сувору кримінальну відповідальність. Втягування неповнолітніх у злочинну діяльність та антигромадські акції теж карається законом. Не дайте втягнути у кримінал своїх дітей!

Відповідальність також передбачено й за неналежне виховання батьками своїх дітей.

Цікавтесь, чим живе ваш син чи донька, які у них інтереси в житті, на які теми вони спілкуються з друзями. Станьте другом і порадником своїй дитині, аби вона ділилася з вами своїми проблемами.

Якщо ви маєте підозру, що вашу дитину втягують в сумнівні компанії, громадські організації чи партії радикального налаштування, повідомляйте про це в міліцію.

Пам′ятайте, що біді завжди легше зарадити, ніж потім пожинати її страшні наслідки, йдеться у повідомленні СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

http://www.mvs.gov.ua