Ювілей храму на честь Різдва Пресвятої Богородиці в Берегові

В день Різдва Пресвятої Богородиці, архієпископ Мукачівський і Ужгородський Феодор з архіпастирським візитом відвідав храм в честь Пресвятої Богородиці.

Цього року храм молитовно вшановує свій ювілей – 20 років від часу свого освячення.  Свого архіпастиря зустрічав настоятятель храму  протоієрей Василій Ломага та вихованці недільної школи, що діє при храмі.  Свому архіпастирю співслужили секретар єпархіального управління протоієрей Віктор Місо, благочинний Берегівського району протоієрей Омельян Войтович та біля двадцяти священослужителів.

Під час богослужіння була піднесена сугуба молитва за мир в Україні та наш боголюбивий народ. Святкове богослужіння проводилося на двох мовах: богослужбовій церковно-словянській та угорській.

 

 

 

 

 

В кінці богослужіння у своїй проповіді владика зупинився на темі шанування та значенні в житті кожного з нас Пресвятої Богородиці.

Після богослужіння довкола храму був звершений хресний хід з уставним читанням Євангелія. На завершення владика привітав благочиннго району, настоятеля храму, та представників влади з ювілеєм храму.

В свою чергу благочинний району та мер міста подякували архіпастирю за звершене урочисте, святкове богослужіння та особливу увагу та любов до православних вірників на Берегівщині.

http://mukacheve.church.ua