Як стати членом вищої ліги бухгалтерів України?

Як перевірити себе та отримати сертифікат експерта в галузі економічної безпеки?

Для цього треба зайти на сайт www.ua-award.org, заповнити анкету, сплатити членський внесок. Після отримаєте доступ до тестів 1-го етапу і, після того, як дасте відповіді на 20 запитань (вибравши правильний варіант із запропонованих), набрати 36 балів і отримати сертифікат «Головний бухгалтер-експерт у галузі оподаткування та економічної безпеки підприємства» для комерційних підприємств або сертифікат «Головний бухгалтер-експерт у галузі фінансового планування і контролю за використанням бюджетних ресурсів» для бюджетних установ та увійти до числа членів вищої ліги бухгалтерів України.

Доведи, що ти – бухгалтер-консультант керівника!

Для того, щоб отримати такий сертифікат, потрібно пройти 1-й етап і тести 2 етапу конкурсу на сайті www.ua-award.org. Треба дати відповідь на 15 запитань тесту (оберіть  варіант із запропонованих), набрати не менше 80 балів за результатами тестування 2-го етапу, отримати сертифікат «Головний бухгалтер-консультант керівника і власника бізнесу з фінансових питань» для комерційних підприємств або сертифікат «Головний бухгалтер-консультант керівника з питань управління бюджетними ресурсами» для бюджетних установ та увійти до числа членів вищої ліги бухгалтерів України.

Стань партнером керівника й держави!

Для того, аби отримати такий сертифікат, потрібно успішно пройти 1-й та 2-й етапи конкурсу й отримати запрошення написати творчу роботу на тему «Яку систему заходів, що сприяють виведенню бізнесу в легальну площину і залученню інвестицій до України, ви можете запропонувати?» Відтак слід написати есе за запропонованою темою, розкривши максимальну кількість напрямів (податкова політика, фінансово-кредитна політика, митна політика, ціноутворення, сфера держзакупівель, ліцензування й отримання інших дозвільних документів на ведення бізнесу) за темою і залучити до написання роботи свого керівника або власника.

Кращі пропозиції, що надійшли від власників чи керівників, будуть відмічені спецномінацією журі.

Увійди до топ-10 кращих бухгалтерів України, роботи яких будуть розміщені на сайті конкурсу і на сторінках всеукраїнських бухгалтерських видань «БАЛАНС», «БАЛАНС-АГРО», «БАЛАНС-БЮДЖЕТ», стань експертом для більшості бухгалтерів України та очоль вищу лігу бухгалтерів-управлінців, отримай сертифікат «Головний бухгалтер – партнер керівника і держави» і грамоту Міністерства фінансів України. Увійти до вищої ліги може будь-який практикуючий бухгалтер бюджетної або комерційної сфери, який за­реєструвався на сайті проекту.

 

 

 

 

 

 

 

 

Як швидко зареєструватися? Проста реєстрація анкети займає 10–15 хв. Для цього на головній сторінці сайту конкурсу потрібно натиснути кнопку «РЕЄСТРАЦІЯ» і заповнити всі обов’язкові поля анкети, позначені (*).

Як набрати максимальну кількість балів у рейтингу? Успішний старт можна зробити ще до початку тестування, якщо: заповните всі поля анкети, а також завантажите ваші дипломи про освіту та наявні нагороди; зазначите контакти вашого роботодавця, щоб отримати від нього додаткові бали до вашого рейтингу; повідомите друзям, колегам і близьким код, зазначений у рейтингу перед вашими особистими даними, і попросите їх надіслати смс на короткий номер 2320 із текстом «Balance ХХХХ» (де ХХХХ – це код учасника) на вашу підтримку.

Усі ці бали автоматично підсумовуються в рейтингу учасника.

Чи потрібно бути передплатником видань «Баланс-Клубу», щоб брати участь у всіх етапах конкурсу? Ні, не обов’язково. Це конкурс для всіх практикуючих бухгалтерів України, і будь-який його учасник може отримати підтвердження свого професійного рівня: бухгалтера-експерта; бухгалтера-консультанта; бухгалтера-партнера.

Як швидко отримати підтримку, якщо виникла проблема при реєстрації та заповненні анкети? «Гаряча лінія» конкурсу: 067-522-04-01; 050-590-37-12; 093-635-74-53;  (056) 370-44-25.

Календар конкурсу. 1–30 вересня – 1-й етап (онлайн-тестування на сайті www.ua-award.org); 1 жовтня – підведення підсумків 1-го етапу; 2–18 жовтня – 2-й етап (онлайн-тестування на сайті www.ua-award.org); 20 жовтня – підсумки 2-го етапу; 21 жовтня–10 листопада – 3-й етап (написання творчої роботи); 30 листопада – оголошення топ-10 кращих бухгалтерів України, вручення сертифікатів.

https://zakarpatpost.net