Серед кандидатів від президентської Солідарності у Тячівську райраду – екс-регіонали та комуніст

Чим далі від Ужгорода, де партія влади повторює як мантру, що не бере до своїх лав регіоналів та есдеків, тим частіше у списках президентської політичної сили та у владних кріслах з’являються люди з режиму Януковича.
Зокрема, як інформує Tyachiv.com.ua, минулого тижня «Солідарність» озвучила список кандидатів у депутати Тячівської районної ради. І як не дивно, що у цьому списку знайшлося місце для людей, які вже змінили не одні партійні кольори.

До прикладу, Василь Кушілка, Іван Корнута, Степан Бедевельський стали депутатами Тячівської районної ради VI скликання за списками Партії регіонів, а Володимир Куцин – від Комуністичної партії.

До слова, один з лідерів президентської Солідарності Юрій Луценко публічно визнав, що у їхній команді будуть екс-регіонали, назвавши їх «статистичними членами Партії регіонів»

– Ті люди, які були рядовими членами, точніше статистичними членами Партії регіонів, можуть бути серед нас. Я цього не виключаю, – зауважив Луценко.

Слід зауважити, що у ЗМІ вже зібралося чимало доказів того, що спеціально під вибори, аби провести у владу екс-регіоналів та сумнівних осіб у Адміністрації Президента Порошенка вигадали політичний проект «Наш Край».

Третя колона влади на цьогорічних місцевих виборах на Закарпатті, інформують джерела, – це політична партія «Відродження».

http://www.mukachevo.net