У Мукачеві змагались кращі боксери краю

Минулими вихідними, у мукачівському боксерському клубі «Рукавичка» відбулась відкрита першість комплексної обласної ДЮСШ ФСТ «Спартак».

У змаганнях взяли участь майже 100 юнаків віком від 8 до 17 років. Спробувати власні сили на турнірі приїхали спортсмени з Тячівщини (спортивний клуб “Пантера” Солотвино та Буштино); Сваляви (спортивний клуб “Сокіл”);Ужгорода (спортивний клуб “Пантера” та КОДЮСШ “Спартак”); Берегова ( РДСШ); Чопа (ДЮСШ); Хуста (ДЮСШ “Карпати” та КОДЮСШ “Спартак”), Іршави ( КОДЮСШ “Спартак”), ну і власне, господарі турніру – мукачівські клуби “Самерс” і “Рукавичка”.

Змагались учасники у п’яти вікових групах: хлопчики 8-9 та 10-11 років, юнаки 12-13 р., юніори 14-15 р. та молодь 16-17 років. Розігрувалося 34 комплекти нагород. У підсумку, більшість призових місць вибороли юні мукачівці. Без медалей залишилися тільки представники Ужгорода.

 

 

 

 

 

 

Серед переможців слід відзначити: мукачівців – Шерстньова Дениса, Салахеєвих Данилу та Нікіту, Попелича Юрія, Шкрибу Антона, Бордея Владислава, Лучку Степана, Кіша Ярослава, Щербіна Олександра, Маляра Даніеля, Гонака Олега, Іванова Антона, Васьо Володимира, Деме Леонарда, Марковича Михайла, Поштака Романа, Балегу Романа; хустян – Суринця Івана, Кулика Богдана, Гаврило Яна та Ровжа Томаша; берегівчан – Побранцкі Ласло та Кулчара Іштвана; чопівців – Ковача Андрія, Магу Дмитра та Крив’яника Віктора; тячівця – Рябушко Роберта; свалявців – Цалана Віталія, Деметер Федора та Павлича Вадима.

“Це далеко неповний список юних боксерів Закарпаття , які взяли участь у цих змаганнях і заслуговують похвали. Наприклад, хороший, якісний бокс показали, хоч і програли, іршавські юнаки Горзов Володимир та Кузьма Максим, мукачівці Рокіцан Мілан та Савчин Богдан, чопівець Мицянка Максим. Значно виросла майстерність у свалявських та тячівських боксерів. Для мене незрозумілі тільки причини занадто слабкого виступу ужгородської команди (3 боксери). А ось команда мукачівського клубу ” Самерс” виступила навпрочуд потужно, у них вже є свої чемпіони та призери України. Все це відбувається завдяки великій підтримці зі сторони президента Федерації боксу Закарпатської області. Підтримці і моральній, і матеріальній. А найголовніше, що Чемпіонат України, проведений в Ужгороді, завдяки Андрію Стрижаку дав відчутний поштовх у розвитку боксу на Закарпатті та його популярності”, – зазначив головний тренер Федерації боксу Закарпатської області Валерій Вишньов.

http://nedilya.net