Шахраям не вдалося ошукати ужгородців

Зловмисники намагалися ошукати двох жителів Ужгорода. Один із шахраїв представився працівником банку, інший працівником правоохоронного органу. Проте люди не повірили пройдисвітам і зберегли свої гроші.
49-річному жителю Ужгорода зателефонував серед ночі незнайомець, який назвався працівником міліції. Псевдо-міліціонер повідомив чоловіку про те, що його син скоїв дорожньо-транспортну пригоду, а щоб «залагодити» всі проблеми, батькові необхідно терміново перерахувати грошові кошти в сумі 8 тисяч гривень на вказаний шахраєм рахунок. На щастя, ужгородець не повірив зловмиснику, гроші не переказав, а повідомив про підозрілий дзвінок правоохоронцям.

Наступною до міськвідділу міліції звернулася 58-річна ужгородка. Жінка розповіла, що на її мобільний телефон зателефонувала невідома особа, яка представилась працівником банку і намагалася виманити секретний код її банківської картки. Заявниця теж не повірила псевдо-банкіру, а звернулася до міліції.

Ужгородські міліціонери вкотре застерігають громадян бути обачними та пильними. Обов’язково зателефонуйте родичу, який начебто потрапив у біду. Також зв’яжіться з черговою частиною того міськрайвідділу міліції, звідки нібито надійшов дзвінок, чи дійсно має місце факт даного кримінального правопорушення.

Інформація Ужгородського МВ УМВС