Талант, краса і безпосередність Аліни Паш з Буштина вразили суддів і глядачів Х-фактора

Аліна Паш з «невеликого, але гарного» закарпатського селища Буштино з піснею «At Last» Etta James підкорила суддів міжнародного 6-го телевізійного шоу Х-фактор.

«Я їздила на уроки музики за 150 кілометрів від свого селища, щоби хоч якось розвиватися. Тому що, на жаль, у нас як такої нормальної вокальної школи не було», – розповідає дівчина, яка вже 5 років мешкає у Києві.

«Маршрутками, добиралась дитина сама до Ужгорода в 13 років, – розповідає мама Аліни, візажист Вікторія Паш-Несіймука. – У сніг, дощ – не важливо яка погода».

Та 5 років у Києві змусили дівчину засумніватися у своїй здатності досягати поставленої мети.

Утім, дівчина розповідає: «У мене є мрія. Вона дуже чітка. Я її бачу, до речі, часто у снах. Я тримаю у руках мікрофон. Знаю, що виходжу і мені є що сказати, без ніякого сумніву. Я виходжу із впевненістю, що мене там чекають».

І справді, талант, краса і безпосередність Аліни Паш з Буштина вразили суддів і глядачів Х-фактора. Сєрґєй Сосєдов зробів те, чого від нього вже навіть не очікували – натиснув золоту кнопку.

«Сосєдов тобі дав перепустку аж в останній етап кастингу», – сказав Ігор Кондратюк у підсумку.

Як це було, дивіться у відеосюжеті. http://zakarpattya.net.ua/News/146232-Talant-krasa-i-bezposerednist-Aliny-Pash-z-Bushtyna-vrazyly-suddiv-i-hliadachiv-KH-faktora-VIDEO

http://zakarpattya.net.ua