Сім’ї прикордонників на Закарпатті отримали ключі від квартир

20 жовтня на Закарпатті голова Державної прикордонної служби Віктор Назаренко вручив ключі від квартир 40 прикордонникам. Ордери на квартири отримали, зокрема, 7 учасників антитерористичної операції.
Участь в урочистих заходах з нагоди вручення ключів від квартир також взяли Голова Закарпатської обласної адміністрації Геннадій Москаль, начальник Західного регіонального управління Держприкордонслужби України Володимир Єгоров, представники місцевих органів влади, члени сімей прикордонників та ветерани.

Цього року держбюджетом на будівництво житла Держприкордонслужбі передбачені кошти в обсязі 60 мільйонів гривень, за які здійснюється будівництво та реконструкція 15 житлових об’єктів.

«Підвищення соціальних гарантій персоналу є одним з пріоритетних завдань на шляху реформування нашої служби. І сьогодні мені надзвичайно приємно вручити ключі від нових квартир прикордонникам Західного регіонального управління, серед яких також учасники АТО та ветерани служби», – зазначив під час виступу керівник прикордонного відомства Віктор Назаренко.

40-квартирна секція – є третьою і остатньої чергою будівництва 75-квартирного житлового будинку в Чопі. Цей будинок відповідає усім сучасним критеріям і стандартам. Квартири обладнані індивідуальною мережею опалення, гарячим та холодним водопостачанням, газовими побутовими плитами, необхідним сантехнічним обладнанням та електропостачанням.

Загальна вартість будівництва останньої черги з 40 квартир склала 12,5 мільйонів гривень. Варто зауважити, що вартість квадратного метра загальної площі є меншою ніж опосередкована ціна житла по Закарпатській області.

За матеріалом Державної прикордонної служби України