12 листопада представники Європейського Банку Реконструкції та Розвитку проведуть бізнес-зустріч з керівниками малого та середнього бізнесу області

Мета бізнес-зустрічі: ознайомлення представників малого та середнього бізнесу регіону з можливостями залучення фінансування та технічної допомоги від ЄБРР, які сприятимуть економічному та соціальному розвитку області.
Мета бізнес-зустрічі: ознайомлення представників малого та середнього бізнесу регіону з можливостями залучення фінансування та технічної допомоги від ЄБРР, які сприятимуть економічному та соціальному розвитку області; як підприємці можуть отримати гранти ЄБРР; як місцеві бізнес-консультанти можуть співпрацювати з ЄБРР, а також отримати безкоштовну консультаційну допомогу в організації бізнесу зорієнтованого на європейський ринок, сертифікації продукції, просування її на зовнішні ринки тощо.

Критерії для власників та керівників малого та середнього бізнесу щодо участі в заході: до 250 працівників; приватна власність: більше ніж 50% належить громадянам України;
період діяльності підприємства не менше двох років; гарна ділова репутація; позитивна динаміка розвитку та потреба в залученні консультанта; сектори: всі, крім фінансового, страхового, тютюнового, ігрового, міцних алкогольних напоїв, військово-промислового.

Для отримання більш детальної інформації щодо заходу, а також реєстрації учасників, потрібно звертатись в департамент економічного розвитку і торгівлі обласної державної адміністрації.

Контактні особи: Галина Руснак (тел.: 0312 616674), Інна Лазоренко (тел.: 0312 613516), Євгенія Деяк (тел.: 0312 235323 ) ел. адреса: economy@carpathia.gov.ua.

Департамент економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації