Правоохоронці посилили охорону міської територіально-виборчої комісії у Сваляві

Правоохоронці посилили охорону міської територіально-виборчої комісії у Сваляві, де відбувався перерахунок голосів на посаду міського голови. Різниця на посаду мера тут складає кілька голосів.
З метою недопущення надзвичайних подій та загострення ситуацій міліціонери посилили патрулювання територіально-виборчої комісії у Сваляві та прилеглих вулиць.

Вчора ввечері до міліції звернувся один із кандидатів на посаду міського голови Сваляви. Він заявив, що під стінами міської виборчої комісії зібралося 50-60 молодиків, які погрожують підпалити дільницю та спалити бюлетені.

З метою перевірки даного повідомлення на місце виїхало керівництво обласного УМВС та Свалявського райвідділлу.

Як з’ясувалося ніяких погроз не звучало. Під територіально-виборчою дільницею зібралися спостерігачі та кандидати у депутати різних рівнів. Вони підійшли до будівлі аби не допустити стороннього впливу на членів виборчої комісії під час проведення перерахунку голосів. Робота комісії не припинялася. Міліціонери стежать за ситуацією.

«Ситуація у місті контрольована. Додатково залучені наряди працівників міліції та державвтонінспекції з метою недопущення порушень громадського порядку у місті», – зазначив заступник начальника УМВС України в Закарпатській області Ярослав Лебович.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області