У Закарпатті розподілили додаткові кошти субвенції з держбюджету

Бюджетна комісія обласної ради погодила розподіл додаткового фінансового ресурсу, який область отримала у вигляді стабілізаційної дотації у обсязі 53 940,5 тис. грн.

Так, на засіданні постійної комісії обласної ради з питань бюджету

29 жовтня цього року, де були присутні чинний голова обласної ради та його перший заступник, розглянуто питання внесення змін до обласного бюджету, а саме погоджено: розподіл додаткових коштів субвенції з державного бюджету на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у сумі 949,4 тис.грн.,  розподіл між місцевими бюджетами субвенції на погашення заборгованості з різниці в тарифах у сумі 560,0 тис.грн. та розподіл стабілізаційної дотації у сумі 53 940,5 тис. гривень.

Згідно з проектом розпорядження голови облдержадміністрації половина обсягу або 26 970,25 тис.грн. стабдотації передбачено головним розпорядникам обласного бюджету для виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ і стипендій студентам, та для забезпечення у повному обсязі розрахунків за енергоносії і комунальні послуги, що споживаються бюджетними установами. Другу половину коштів розподілено між місцевими бюджетами, у тому числі бюджету м.Ужгород 3 430, 3 тис. грн.  цільові для виплати заробітної плати та розрахунків за енергоносії Державному закладу „Відділкова клінічна лікарня станції Ужгород ДТГО „Львівська залізниця”, повіомляють у Департаменті фінансів облдержадміністрації.

zakarpattya.net.ua