Вибори мера Ужгорода: Андріїв відмовляється дебатувати з Ратушняком, який дерибанив землю і застосовує силу до жінок

Кандидат на посаду міського голови Ужгорода Богдан Андріїв відмовляється дебатувати з Сергієм Ратушняком, який разом з ним вийшов у другий тур виборів.

Йдеться про презентований вчора групою журналістів проект дебатів між кандидатами на посаду міського голови Ужгорода, які вийшли у другий тур.

Зі слів Б.Андріїва, “дебати між кандидатами на відповідальні посади – чудовий інструмент реалізації народної демократії, який дозволяє виборцю приймати більш відповідальне, свідоме рішення”. А тому він “із задоволенням поспілкувався б на тему шляхів розвитку Ужгорода з М. Качуром, М. Бадидою, В. Чубірком. Та, зрештою, з будь-ким, хто щиро вболіває за наше місто”.

Але в контексті особи С.Ратушняка Б.Андріїв звернувся “до громади за порадою” і задав “декілька питань організаторам”.

“Чесно кажучи, не знаю, про що дебатувати з С. Ратушняком:

– про те, як виділити за мерську каденцію не 4000 земельних ділянок, а, скажімо, 6000 ділянок?

– як простіше заволодіти низкою ласих об’єктів комунальної власності?

– чи, може, як, всупереч позиції громади, фахівців та й здорового глузду за будь-яку ціну забудувати площу Народну і Богдана Хмельницького?

– або ж як саме і куди краще бити дівчат-студенток та вагітних жінок?..”, – запитує Б.Андріїв.

“Тому у мене питання, насамперед, до чоловіків-організаторів дебатів з цим «кандидатом»: Олександр Мерявчик, Дмитро Тужанський, Володимир Феськов, а ви, як чоловіки, подасте руку цій людині? А якби на місці побитої С. Ратушняком дівчини Наталії Бутимко або ж вагітної дружини І. Ковальова була чарівна Ірина Бреза – ви б так само організовували за участі С. Ратушняка піар-дебати? Мене батьки виховували в повазі і любові до жінок. Я намагаюся так жити. І так само виховую свого сина. І компромісів у цьому питанні не допускаю. Гадаю, так вчиняють справжні чоловіки. З таким “чоловіком”, як С. Ратушняк мені нема про що говорити. Інакше я зраджу своїй матері, дружині і дочці!”, – каже Б. Андріїв.

А отже, виходячи з суті цього статусу в соціальній мережі Фейсбук, дебатів між двома кандидатами на посаду міського голови Ужгорода очікувати не варто.

http://zakarpattya.net.ua