16 листопада в Ужгороді виступить Сергій Жадан

В Ужгород колектив завітає вперше, щоб зігріти музикою своїх слухачів в найзахіднішому обласному центрі.
Концерт розпочнеться о 20.00 в клубі Фантом. Розігріватиме публіку ужгородський колектив Станція Лєнін, а після виступу Жадана і собак на вас чекатиме афте-паті від формації Chicarrones Shator. Завдяки підтримці університету відбудеться зустріч Сергія Жадана із студентами. Обговорюватимуть проблематику еміграції, та її наслідків. Відбудеться вона 16 листопада о 15.30 в приміщенні ректорату УжНУ.

Актуальна концертна програма буде насиченою, адже до неї увійдуть не тільки добре знайомі шанувальникам пісні. Також гостей чекає особлива місія: презентувати свіжі композиції, які нині записуються для нового альбому колективу, вихід якого запланований на весну 2016.

“Нам дуже важливо повертатися до тих місць, де нам було добре. Саме тому ми час від часу збираємо інструменти і вирушаємо містами своєї Батьківщини. Сподіваючись побачити тих, кого давно не бачили, і познайомитися з тими, кого ще не знаємо. Приємно, коли тебе десь чекають, приємно, коли твій приїзд для когось є важливим. Це велика відповідальність. Намагаєшся підтримувати в співвітчизниках любов, надію та віру. Чи, принаймні, просто не збиватися з ритму. Адже віра часто й тримається на ритм-секції.”- так фронтмен проекту Сергій Жадан описує ідею подорожі.

http://goloskarpat.info