У Мукачеві збирали кошти для допомоги дітям, хворим на туберкульоз

У неділю в Мукачівському римо-католицькому соборі Св. Мартина з Туру під час благодійного концерту “Робімо добро без утоми”.

Концерт організовано за сприяння Благодійного фонду “В наших руках майбутнє” за участі Ужгородського колежду культури і мистецтв. Зібрані кошти будуть направлені для оснащення дитячого відділення Обласного клінічного територіального медичного об’єднання “Фтизіатрія». Участь у концерті взяли понад 100 студентів та викладачів коледжу мистецтв. Програма була надзвичайно насиченою та різноманітною: від хорового та вокального співу до гри на скрипці, гітарі, акордеоні. Звучали відомі класичні духовні твори, українські та угорські народні пісні та музичні композиції.

Зібрані кошти від благодійного концерту фонд скерує на оснащення єдиного в області протитуберкульозного дитячого відділення, що розташоване в обласній фтизіатричній лікарні. Одночасно тут може лікуватися 15-ро дітей.

Вже наступного року навесні заплановано провести благодійний концерт в Ужгороді. Цього разу благодійники хочуть допомогти Ужгородській міській дитячій лікарні.

Управління охорони здоров’я Закарпатської ОДА