В Ужгороді «замінували» три виборчі дільниці

В штабі одного з кандидатів підозрюють сценарій по зриву виборів.

“Видно опоненти запустили сценарій зриву виборів. Щойно надійшло повідомлення, про, начебто, замінування ДВК № 719 (Жатковича, 24). За наявною інформацією, незадовго до повідомлення там побував відомий “журналіст” Павло Федака”, – повідомляє на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук кандидат на посаду міського голови Ужгорода Богдан Андріїв.

Павло Федака є редактором видання “Трибуна”, яке входить до пулу ЗМІ опонента Б.Андріїва на виборах міського голови Ужгорода Сергія Ратушняка.

У “день тиші” П.Федака організував агітаційний автопробіг, яким зараз займається міліція.

Пізніше на цій же сторінці повідомили про “замінування” ще однієї дільниці: “Ще одну дільницю, нібито, заміновано – № 721 (Айвазовського, 6). Сценарій передбачуваний, але примітивний”. Згодом стало відомо і про третю – на проспекті Свободи.

О 19.28 цю інформацію підтвердили на офіційному сайті обласної міліції:

“Близько19ї години до Ужгородського відділення поліціїзателефонував чоловік і повідомив про замінування трьох виборчихдільниць в Ужгороді. Сьогодні близько 19ї години на лінію 102 Ужгородського відділення поліції надійшов дзвінок від особи, яка повідомила про замінування трьох виборчихдільниць в Ужгороді по вул. Айвазовського, Жатковича та проспекті Свободи. На місце виїхало керівництво закарпатської поліції.  Інформація перевіряється. Працюють експерти”.

Утім, як з’ясувалося згодом, “розмінування” вказаних ДВК багато часу не зайняло і станом на 20.00 дільниці вже працювали у звичайному режимі.

http://zakarpattya.net.ua