Москаль: «Якщо за голову обласної партійної організації голосує всього кілька сотень виборців, то це не обличчя партії, а якась інша її частина»

Намагання «Єдиного центру» будь-які негаразди (включно з падінням одеського вертольоту в Словаччині) пов’язати з обласною владою й персонально мною вже нагадують якісь психічні розлади, – заявляє голова ОДА Геннадій Москаль.

– У лідерів цього сімейно-політичного утворення здають нерви, бо нічого, що планувалося до виборів, реалізувати не вдається. Моя порада – причини провалів шукайте в собі, а не в обласній адміністрації.

Бо коли лідер так званої всеукраїнської партії обіцяє виборцям здати мандат нардепа й піти в обласну раду, а потім демонстративно плює на свою обіцянку, то згодом виходить і відповідний результат. Більш того – голова обласної організації «ЄЦу», ректор УжНУ Володимир Смоланка, балотуючись в обласну раду від Ужгорода, набрав усього 745 голосів.

Якщо за керівника найбільшого в області колективу (де самих студентів понад 14 тисяч) в окрузі, де розташовані гуртожитки УжНУ, голосує всього кілька сотень виборців, то це не обличчя партії, а, вибачте, якась інша її частина.

Нагадаю політичним бізнесменам із Мукачева одну елементарну річ, яку вони забули. Хазяїном може вважати себе тільки той, хто має контрольний пакет – понад 50 відсотків. Ці плани партії були повністю провалені на виборах, тому ніякого хазяйнування «ЄЦ» на Закарпатті більше не буде. Це однозначно!», – підсумував губернатор Закарпаття.

https://zakarpatpost.net