Винуватець смертельної ДТП не бачитиме волі 10 років

Його засуджено до максимальної міри покарання.

Вироком Виноградівського районного суду повністю підтримано позицію прокурора та визнано винним 41-річного виноградівця у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб (ч. 3 ст. 286 КК України).

Судовим слідством підтверджено, що обвинувачений, ввечері 31 липня 2015 року у селі Руська Долина, що на Виноградівщині, керуючи автомобілем «Крайслер» в стані алкогольного сп’яніння, рухаючись зі швидкістю близько 100 км. виїхав на смугу зустрічного руху де допустив зіткнення з автомобілем «Дачія Логан».В результаті ДТП загинули 19–річний юнак та 42–річний чоловік, ще одна жінка отримала тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.Відтак, винуватця ДТП засуджено до максимальної міри покарання, згідно санкції даної статті – 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки.Наразі рішення суду, ще не набрало законної сили.

Відділ організації прийому громадян,розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю прокуратури Закарпатської області