Пилипець дасть концерт задля доброї справи

У середу, 25 листопада, о 19.00 в Закарпатському облмуздрамтеатрі розпочнеться сольний концерт закарпатського співака і композитора, півфіналіста програми «Голос країни», учасника команди Тіни Кароль Івана Пилипця.

Під час прес-конференції Іван Пилипець розповів про грандіозний сольний концерт «Карпатський чардаш»:

Я давно мріяв про цей концерт. У мене сольного концерту у драмтеатрі в Ужгороді ще не було. Я написав пісень і про кохання, і про гори Карпати, і про різні соціальні проблем нашого суспільства, яке так хотілося б, щоб жило краще і відповідальніше, зокрема, за тих людей, яких приводимо на світ.
Концерт – символічний, бо хотілося б у різний спосіб робити щось добре для людей. 25 листопада мені хотілося б зробити добру справу і частинку грошей з концерту віддати дівчині, якій 36 років, вона має інвалідність – частина мозку, яка відповідає за емоції та поведінку не працює справно, вона дещо неврівноважена і некерована. Її батьки старшого віку, проживають у Рокосові. У них елементарно немає води – необхідно викопати криницю у гірському селі. До кінця грудня планую допомогти із свердловиною, один метр якої коштує 65 доларів, – каже Іван Пилипець.
Концерт складається з трьох «блоків» – карпатського, романтичного і патріотичного, українського.

Іван Пилипець розповів і про приємні зміни у сімейному статусі. Так, виконавець нещодавно став щасливим батьком одразу двох донечок – двійняток.

Жінка подарувала мені дівчаток Марічку і Олівію. І це – найбільше щастя у моєму житті, – каже виконавець.

Повідомляє Ужгородський прес-клуб