В Іршаві голову райради так і не обрали

Новообрані депутати Іршавської райради зібралися на перше сесійне засідання. Почали з ушанування хвилиною мовчання полеглих на сході нашої держави Героїв України та жертв теракту в Франції.

Голова Іршавської РВК Ілля Зінич озвучив, що із тридцяти шести депутатів, з’явилися на засідання тридцять чотири і назвав їхні прізвища. Присутніми на засіданні були й голова райдержадміністрації Олександр Горін та його заступники.
Священики отець Василій Петечук та отець Георгій Чулей прочитали молитву – на мудрі рішення в ім’я розвитку нашого краю.

Відтак, відповідно до регламенту районної ради, «новоспечені» депутати приступили до обрання тимчасової президії, до складу якої увійшло п’ять депутатів: Петро Станко, Михайло Вашкеба, Євген Савко, Віктор Симканинець та Федір Жидик. Проголосувало за таке рішення 26 депутатів. Головою тимчасової президії став Віктор Симканинець, член політичної партії Єдиний Центр. Після чого на порядок денний було винесено два питання: перенести сесію на вівторок, 24 листопада, на 14.00 к.ч., пропозиція прозвучала від Віктора Симканинця, та зробити перерву 10 хв. для радчих переговорів між головами політсил – озвучив Юрій Фельцан.

Як результат, 19 депутатів райради підтримали перенесення сесії. До обрання голови райради навіть не бралися.

Іршавська РДА