Студентів, які псують майно, виселятимуть

Ремонт санвузлів у гуртожитку №2 ще не закінчився, а дещо вже треба ремонтувати знову. Бо деякі студенти навмисно нищать майно.

У душових кімнатах майже всі розсіювачі води знято й кинуто на підлогу. Такі дії студенти мотивують тим, що краще, коли вода ллється не розсіюючись. Тож зняті деталі коменданти сховали. У туалеті на четвертому поверсі практично за тиждень після завершення роботи підпалили сміттєвий кошик у кабінці, від чого сплавилися й каналізаційні труби. На цьому ж поверсі зняли шланг, який подає воду до зливного бачка, а також навмисне загасили недопалок об пластикові двері.

За словами директора студмістечка УжНУ Василя Кепича, він наполегливо бореться з курцями, а заставши у заборонених місцях з цигарками, «штрафує» виправними роботами. Проте таке нахабство, вважає директор студмістечка, є порушенням будь-яких правил. Адже ремонт роблять для студентів, вони ж цього не цінують. Тим часом до збереження майна закликали студентів публічно на зібраннях кілька разів і ректор, і адміністрація гуртожитку. Василь Кепич попереджає, що радикально вирішуватиме чергові порушення – виселенням.

До речі, у гуртожитку № 2 живуть студенти медичного, стоматологічного факультетів та факультету здоров’я людини.

Іванка Когутич МедіаЦентр УжНУ