В Ужгороді вночі горіло 2 авто

Поліція взялась розслідувати два факт пошкодження автомобілів вогнем, що трапились цієї ночі

Сьогодні вночі в м.Ужгороді загорілися два автомобілі. О 4-й годині ранку надійшло повідомлення про загорання «Мерседеса» в мікрорайоні Шахта. А в 5-й ранку загорілось «Альфа Ромео» на вул.Одеській.

У поліцію звернувся приватний підприємець з ужгородського мікрорайону Шахта. Заявник повідомив про те, що близько четвертої години ночі у дворі дачного будинку, де він проживає, сталося загорання його автомобіля «Мерседес» 2002 р.в.

Слідчо-оперативна група встановила, що вогнем пошкоджено салон автомобіля, а загорання виникло від панелі приборів. Слідів заносу стороннього джерела не виявлено. Жертв та потерпілих внаслідок пожежі немає. Причина пожежі встановлюється.

Повідомлення про друге загорання до правоохоронців надійшло о 5.20. Черговий ДСНС повідомив, що на вул.Одеській в Ужгороді у дворі будинку загорівся автомобіль.

Як встановила слідчо-оперативна група, горів автомобіль «Альфа Ромео» на польських номерах. Вогонь пошкодив моторний відсік, салон авта та колеса. Власник машини та причина пожежі встановлюються.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області