Голова Нацполіції зустрілася з новоспеченими закарпатськими поліціянтами

В Ужгороді, після урочистого складання Присяги новими патрульними, Голова Національної поліції Хатія Деканоідзе зустрілася з особовим складом обласного управління поліції, повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Очільниця поліції окреслила основні вимоги до особового складу, а також те, що їх чекає найближчим часом.

Для того, щоб кожен поліцейський служив належно, його очікує достойна зарплата. Аби не виникало спокуси брати хабарі і «кришувати» бізнес. Бо від корупціонерів позбуватимуться нещадно.

Керівництво поліції відходить від цифрових показників оцінки роботи. Важливішою є довіра населення до правоохоронців. А також те, що підлеглі думають про своїх керівників, чи довіряють їм. Усе це з′ясовуватимуть соцопитування.

– Гріш нам ціна, якщо населення нам не вірить. Тому я дуже надіюсь, що ви будете прагнути, щоб рівень довіри людей значно зріс. А я буду все робити задля цього,- запевнила Хатія Деканоідзе.

Аби поліція запрацювала, як хороший годинниковий механізм, у ній мають служити порядні люди. Чесну молодь будемо виховувати, вчити і призначати на відповідні посади. Таких людей нині шукають по всій країні.

Але головне в поліцейських – це віра в успіх розпочатої справи.

– Одна я реформу не зроблю. Якщо ви будете думати, що нічого не вийде, то вам не місце в Національній поліції. Я сприймаю критику, але не скептицизм. Якщо ми самі повіримо в успіх, то і люди нам віритимуть, – наголосила очільниця української поліції.

– Думаю, коли до нас дійде атестація, результати її для більшості особового складу будуть позитивними, оскільки маємо час підготуватись, – переконаний керівник закарпатської поліції полковник Сергій Князєв. Однак готуватися усім слід вже тепер.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області