Для знедолених дітей збиратимуть іграшки

У вівторок, 1 грудня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стан проведення в Ужгороді щорічної благодійної акції «Подаруй іграшку дитині!».

Акція проходить за ініціативи Громадського центру соціальної допомоги населенню, Управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради, спільно з Ужгородською міською організацією Товариства Червоного Хреста України, Ужгородським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та ГО «Зонта-клуб» м.Ужгород. Метою акції є збір на свято Миколая та Різдво іграшок та речей першої необхідності для дітей з родин, які опинились у складних життєвих обставинах.

Детальніше про благодійну акцію розкажуть: Євген Бобров, начальник Управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді ужгородської міської ради; Петро Ренжин, директор Громадського центру соціальної допомоги населенню, психолог; Валентина Митровцій, голова ужгородської міської організації Товариства Червоного Хреста України.

Засідання відбудеться у приміщенні прес-клубу за адресою: пл. Жупанатська, 15/4. Початок о 14.00.