Уродженка Берегова виступить на одній сцені із Пласідо Домінго

Відомий циганський скрипаль-віртуоз Золтан Мага організовує у Будапешті великий новорічний гала-концерт за участі відомих оперних виконавців.

Зокрема 1 січня 2016 року на одній сцені мають виступити – легендарний іспанський тенор Пласідо Домінго, грецький оперний співак Маріос Франгуліс, американська оперна діва Мікаела Оесте та уроженка Закарпаття Георгина фон Бенза. Георгина фон Бенза народилась у Берегові, навчалася у музичній академії у Києві та академії імені Ференца Ліста у Будапешті.

Вперше виступила на великій сцені у Німеччині, потім була запрошена до Баварської державної опери у Мюнхені. Вивчала ліричні сопрано у класі Ренати Скотто у Нью-Йорку та Італії. З 1998 року працює як вільний артист.

Виступала у багатьох оперних театрах світу – у Франкфурті, Хельсінки, Амстердамі, Парижі, Берліні, Барселоні. В її репертуарі – арії Верді, Ріхарда Штрауса тощо. У 2008 та 2010 роках виступала у Львові в державному оперному театрі, де виконала партію з “Мадам Баттерфляй” Пуччіні та “Тоска”. У 2012 році була запрошена у тур по Китаю, а у 2013 році брала участь у новій постановці опери “Дон Карлос” у державній опері Будапешту. 8-й Будапештський Новорічний концерт обіцяє стати незабутнім шоу з сучасними візуальними ефектами найвищого світового рівня.

Beregovo.Today