Закарпатські поліцейські позмагалися зі школярами

З нагоди святкування Дня Збройних сил України учні та вчителі загальноосвітньої школи м. Артемівська (Бахмута), що на Донеччині, влаштували вітальний концерт для правоохоронців Сумщини, Черкащини та Закарпаття. А після урочистостей на гостей чекали спортивні змагання та обмін Прапорами із побажаннями на згадку.

Виконання Державного Гімну України, вітальне слово директора школи та поздоровлення вчителів – так приязно і тепло зустрічали поліцейських артемівчани. Молоді таланти школи підготували для гостей святковий концерт, читали вірші та співали пісні українською мовою.

Не обійшлося і без спортивних перегонів. За першість змагалися дві команди школярів та одна команда поліцейських, до якої ввійшли представники Сумської, Черкаської та Закарпатської областей. Долаючи смуги перешкод із вузькими проходами, пролізаючи через обручі, у нерівній боротьбі правоохоронці поступилися малечі і вибороли почесне третє місце.

Родзинкою для дітлахів стала фотосесія з гостями-полісменами та обмін Прапорами із написами на згадку. На синьо-жовтому тлі викарбувалися слова відданості і вірного захисту життя і спокою українців та щирі, заповітні дитячі побажання добра, здоров’я, Божих благословень та миру.

“Бажаємо незламної волі”, “Надійного родинного тилу”, “Звершення всіх ваших мрій і побажань”, “Ми завжди будемо турбуватися за ваше життя”, ” Подолання труднощів”, “Волі, великої сили, щасливої зірки над головами”, “Слава Україні!”, – написали артемівські школярі нашим поліцейським. Вони ж натомість запевнили дітей, що й надалі захищатимуть їх та їхнє майбутнє, боротимуться за мир і спокій на нашій українській землі.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області