У Карпатах затримали чотирьох нелегалів зі Шрі-Ланки

Прикордонники відділу «Стужиця» Чопського загону затримали чергових «шукачів щастя» за спробу незаконного перетину кордону.

Так, до прикордонників надійшла інформація від громадського Формування «Ягуар» про те, що група невідомих осіб азіатської зовнішності рухалась в сторону державного кордону до Словаччини. В результаті проведених заходів з пошуку правопорушників, оперативною групою на підступах до державного рубежу було виявлено та затримано групу чотирьох невідомих чоловіків. Як і зазвичай у таких випадках жоден із затриманих правопорушників не мав при собі документів, які могли б посвідчити його особу, а прикордонникам вони відрекомендувались громадянами Шрі-Ланки.

Враховуючи стан погодних умов та наявність снігового покриву, представники країни Південної Азії добряче замерзли. Коли їх доставили до відділу прикордонної служби, одному з чоловіків було надано першу медичну допомогу у зв’язку з обмороженням.

Триває з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю затриманих визначить суд.

Джерело: прес-служба Чопського прикордонного загону