Закарпатські кікбоксери повернулися переможцями

Цими вихідними у Польщі, в місті Новий Сонч, відбувся міжнародний турнір з кікбоксингу, в якому взяли участь 300 спортсменів, які представляли команди Польщі, Словаччини, України.

Команду з України представив ужгородський клуб кікбоксингу “‪‎Іппон‬” у складі 4 спортсменів (Артем Колечко лайт – контакт до 89кг, Михайло Маклош поінт і лайт контакт до 42кг., Іван Зарева поінт-лайт контакт до 42кг, Володимир Перцев поінт-лайт контакт до 63 кг).

Наша команда повертається з двома золотими, однією срібною і двома бронзовими медалями.

“На турнірі було жарко. У другий день змагань у бій вступили дорослі спортсмени. В категорії до 94кг в лайт-контакті заявилися 5 бійців з Кракова, Нового Сонча – це поляки – і наш ужгородець, майстер спорту України іппоновец Артем Колечко. Артем за 1,5 години провів 3 поєдинки.

“Ми завоювали за 2 дні 2 золоті медалі – це Малош Михайло серед кадетів до 42кг і Артем Колечко до 94кг серед дорослих. Володимир Перцев серед юніорів до 63 кг – срібна медаль і 2 бронзи”, – розповів президент федерації кікбоксингу, старший тренер та співзасновник СК “Іппон” Анатолій Перцев.