У Солотвині упіймали румунського контрабандиста

9 грудня на митному посту «Солотвино» Закарпатської митниці ДФС виявили приховані 470 пачок цигарок. Тютюнові вироби знайдено у «VOLKSWAGEN TRANSPORTER» в громадянина Румунії.

Для проходження митного контролю іноземець обрав «червоний коридор». Перед початком проведення контролю вын усно заявив про відсутність прихованих товарів та предметів або таких, які заборонені до вивезення з України.

Автомобіль направили в бокс поглибленого огляду. В результаті виявили приховані від митного контролю тютюнові вироби торгової марки «KENT» вітчизняного виробництва з акцизними марками України. Цигарки були обтягнуті поліетиленовою плівкою та знаходилися всередині паливного баку.

Доступ до цигарок став можливий після зняття внутрішньої покрівлі з салону транспортного засобу, спеціальної кришки та трубок паливного баку.

Виявлені цигарки громадянин Румунії визнав своєю власністю та пояснив, що придбав цигарки у незнайомого громадянина, після чого приховав. Тютюнові вироби перевозив через кордон вперше і хотів їх продати в Румунії.

Складено протокол про порушення митних правил, вилучено цигарки та транспортний засіб.

Джерело: відділ комунікацій ГУ ДФС у Закарпатській області