Дівчина-підліток втекла з дому на Закарпаття розпочинати нове життя

15-річна вінничанка Тетяна, студентка 1 курсу Тульчинського технікуму ветеринарної медицини, зникла у понеділок 7 грудня. Вона пішла з коледжу і не повернулася. Вчора дівчину розшукали на Закарпатті ужгородські поліцейські.

“Подалі від дому, поближче до Європи”, – так пояснила свою втечу до Ужгорода 15-річна вінничанка Тетяна. Із собою дівчина взяла 900 гривень, які планувала витратити на нове життя у новому місці. Планів у студентки, схоже, було більше, ніж грошей, бо фінанси закінчилися чи не на другий же день її мандрівки, і коли вона вирішила повернутися додому, в неї не зосталося навіть на квиток. Тож думки про зйомну квартиру та самостійне життя дівчини враз змінилися на питання, як дістатися додому.

Студентка тинялася вокзалом, поки її не запримітили ужгородські поліцейські. Вони впізнали дівчину, орієнтування на яку їм дали вінницькі колеги, зв’язалися з батьками Тетяни. Ті забрали дочку додому, в сім’ю. Батьки дівчинки подякували поліцейським, що розшукали дитину. Втечу малої пояснили перехідним віком. Це вже не вперше. Але надіються, більше їхнє чадо з дому не тікатиме.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області