Ромський барон підозрюється ще в чотирьох злочинах

Батько з сином, які підозрюються у вбивстві 18-річного юнака в Мукачеві та ряді інших злочинів, перебуватимуть під вартою, повідомили в прокуратурі Закарпатської області.

Апеляційний суд Закарпатської області відмовив у задоволенні апеляційної скарги захисників батька з сином про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

18-річний юнак був вбитий в Мукачеві в ніч на 9 жовтня. Слідчим відділом Мукачівського МВ УМВС розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Того ж дня правоохоронці затримали підозрюваних, за клопотанням прокуратури їм обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

В ході досудового розслідування встановлено причетність підозрюваних до вчинення низки інших злочинів.

Зокрема, гр. Л., у сукупності, підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство), ч. 2 ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 3 ст. 135 (залишення в небезпеці) та ст. 386 КК України (перешкоджання з’явленню свідка, потерпілого, експерта, примушування їх до відмови від давання показань чи висновку).

Гр. О. підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) та ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Джерело: прокуратура Закарпатської області