Ппрофком УжНУ відвідав Берегівський дитбудинок

Усі нетерпляче чекають новорічно-різдвяних свят. Уже зовсім скоро завітає святий Миколай, якого з надією виглядають усі дітки, а нерідко й дорослі. Та найбільше потребують уваги ті, кому її бракує.

Для студентів УжНУ вже традицією стало щороку їздити з подарунками до дитячих будинків Закарпаття. Цьогоріч відвідали Берегівську спеціалізовану школу-інтернат І–ІІІ ступенів. Усім охочим поїхати не вдалося, оскільки майже півмашини зайняли… подарунки. Зате радості діткам було досхочу.

До акції активно долучилися і студенти,і викладачі. Голова профкому студентів вишу Ростислав Головчанський розповів:« Протягом двох тижнів молодь на факультети приносила всілякі речі: іграшки, одяг тощо. Відтак го́лови профбюро факультетів принесли все це до профкому. Окрім того, було закуплено засоби гігієни, одяг, солодощі. Педагогічний колектив інтернату дуже дякував за дарунки, адже вже другий рік поспіль ми відвідуємо цей дитбудинок».

Студент історичного факультету Олександр Варшава додає:«Надзвичайно приємно було, що дітки нас пам’ятали. Поїздка в школу-інтернат, з одного боку, подарувала багато радості від спілкування з дітками, з іншого – ми побачили, наскільки не вистачає тій малечі батьківської ласки, сімейного тепла. Торік ми обіцяли приїхати знову івиконали свою обіцянку!»

Дітвора щиро раділа й активно брала участь у конкурсах і вікторинах: декламували вірші, співали пісень. А за це студенти охоче дарували їм солодощі, фарби, олівці, зошити, розмальовки.

Галина Риган, фото Євгена Оборевича

Прес-служба УжНУ