Берегівчанин знищував все на своєму шляху

Ніч з 20-го на 21 грудня у Берегові на вулиці Баттяні пройшла неспокійно. Там місцевий житель розгулював із битою і розбивав все, що йому траплялось на шляху.

До поліції дзвінок поступив десь о другій годині ночі, проте за цей час лиходій вже встиг пройтися вулицею і потрощити багато вікон.

Розпочав “лихач” свою місію з приміщень управління соціального захисту міської ради, вікна якої виходять саме на вул. Баттяні Там він розніс ущент три вікна. Далі взявся за житлові будинки. Спочатку у старенької бабусі розбив вікно, після чого взявся за паркан сусіднього будинку. Тут він повністю розніс ворота і вхідні двері.

Так він вчинив «самосуд» над вікнами аж до середини вулиці. Там він розніс мешканцям штукатурку та зламав поштову скриньку. Поліція за гарячими слідами знайшла злочинця.

Від останнього будинку він далеко не пішов. Виявилось, що гармидер на вулиці наробив сусід, який спокійно спав вже у себе дома. 30-річного жителя Берегова одразу ж доставили у Берегівський відділ поліції. Судячи з поведінки самого лиходія і коментарів постраждалих, він був під дією психотропних речовин.

beregszasz.com.ua