Закарпатські прикордонники затримали п’ятьох громадян Туреччини

П’ятьох громадян Туреччини затримали співробітники Держприкордонслужби та Національної поліції в ході реалізації інформації оперативних підрозділів Мукачівського загону.

Порушників, які йшли у напрямку Угорщини через ділянку відділу «Лужанка», правоохоронці виявили за допомогою приладу нічного бачення. Під час затримання один із «мандрівників» намагався втекти, проте військовослужбовці його відразу затримали. Документів при собі чоловіки не мали. Четверо з них назвалися громадянами Туреччини, а один – Австрії, який в минулому – уродженець Туреччини.

Затриманих осіб доставлено у відділ прикордонної служби «Лужанка» для проведення фільтраційно-перевірочних заходів та складання адміністративно-процесуальних документів.
Крім того, за допомогою переносного тепловізійного комплексу прикордонники Чопського загону виявили учора ввечері рух двох осіб у напрямку українсько-словацького кордону. Затримали порушників – громадянина Грузії та громадянку України – на ділянці відділу «Ужгород» під час подолання ними загороджувального паркану. Стосовно затриманих проводиться перевірка.

Джерело: ДПСУ