У Тячеві пройшов конкурс краси для дітей

У Тячівському районному будинку культури вперше провели новорічну шоу-програму «Міс Кришталевий черевичок».

Організатором новорічного шоу, виступила районна дитяча бібліотека з підтримкою районного методичного центру відділу культури Тячівської РДА спільно з учителями Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім.В.Ґренджі-Донського.

Десять юних конкурсанток змагалися за головну нагороду – «Кришталевий черевичок Попелюшки». Свій артистизм і здібності маленькі красуні демонстрували у чотирьох конкурсах: «Візитна картка», «Новорічне привітання», «Таланти» та «Новорічний костюм». У перервах між виходами конкурсанток глядачів жартами, іграми розважали Дід Мороз, а також танцювальні колективи першої школи та Тячівської ДШМ, вірші читали Мар’яна Бедевельська, Мишко та Петрик Фера, пісні звучали у виконанні Беати Савчук.

На завершення всі учасниці конкурсної програми були нагороджені Дипломами за активну участь у конкурсі та подарунками від спонсорів. А володаркою «Кришталевого черевичка» за рішенням журі стала учениця Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім.В.Гренджі-Донського Наталія Рішко. На другому місці – Крістіна Лева й Мелінда Роман (4 роки), на третьому – Наталія Думнич.

Джерело: Тячівська РДА