На урочистому з‘їзді «Батьківщини» Юлія Тимошенко відзначила закарпатського депутата

12 грудня в Києві відбувся урочистий з‘їзд партії «Батьківщина», у якому взяли участь близько 9 тисяч новообраних депутатів, мерів, сільських та селищних голів та активістів партії.
Закарпатську делегацію, до якої увійшли понад 100 осіб, очолив голова обласної «Батьківщини» Олександр Кеменяш.

Як відзначила у своєму виступі голова партії Юлія Тимошенко: «Наша партія на цих виборах стала не першою, але і не другою. 22 області та місто Київ! Це означає, що спрацювали всі, всі без винятків! І сьогодні вперше не ділиться країна на Схід та Захід, Південь та Північ. Сьогодні ми отримали гідний результат по всій країні…», – заявила політик.

Партія отримала практично стільки ж мандатів, як і президентська «Солідарність», але головним результатом виборів є те, що люди довіряють «Батьківщині».

«Ми як команда – єдина з усіх парламентських партій, яка суттєво покращила результат! Ми – єдина політична сила, яка кардинально та неспростовно перемогла! «Батьківщина» збільшила свій результат у 3,4 рази, порівняно з парламентськими виборами. Це означає не просто ривок, підтримку – це означає велику перемогу. Але ця перемога означає і велику відповідальність», – наголосила Юлія Тимошенко.

Голова партії повідомила, що депутатами місцевих рад стали майже дев’ять тисяч партійців, а головами сільських, селищних, районних, міських та обласних рад стали майже півтисячі членів «Батьківщини», «вони є справжньою політичною елітою України, адже перемогу отримали без грошей, адмінресурсу чи підкупу виборців».

Під час з‘їзду Ю. Тимошенко особисто нагородила пам‘ятними відзнаками тих, хто здобув найкращі результати на місцевих виборах, з-поміж них був і новообраний депутат Міжгірської райради Валерій Пиринець, який на своєму окрузі в с. Ізки здобув перемогу з результатом 66 % голосів.

Вручаючи почесну відзнаку Валерію, Ю. Тимошенко зазначила: «Ви ж розумієте, наскільки важко було здобути цю перемогу, адже отримати 66 % на Закарпатті, це все одно, що отримати 66% на Луганщині».Як зізнався сам Валерій, насправді він сподівався отримати понад 80 %, однак і таким результатом задоволений.

https://zakarpatpost.net