Діти привітали депутатів з Новим роком на Різдвом

Свято прийшло прямо до сесійної зали.

Нині до сесійної зали Закарпатської облради завітав колектив зразкової дитячої студії «Намисто» Ужгородського районного будинку культури, аби продемонструвати народним обранцям колядки, щедрівки та різдвяні сценки.

У цей час якраз розпочиналося спільне засідання постійних комісій обласної ради. Присутні депутати були приємно вражені гарно підготовленою програмою дитячого колективу та по закінченню виступу щедро віддячили колектив.

Як зазначили керівники дитячої студії Тетяна та Сергій Раховські, дітки не очікували такий теплий прийом та увагу депутатів, які гучно плескали діткам. Також приємно було бачити, що більшість обранців також приєднувалися колядувати, тим самим довели, що знають наші традиційні колядки та підтримують культуру.

– Від імені депутатського корпусу щиро вдячний колективу, який напередодні Нового року та Різдва продемонстрував нам майстер-клас з флористики. Приємно, що у нас є такі обдаровані дітки, які душевно вміють співати коляди та щедрувати. Кожна нація повинна шанувати свої звичаї, традиції і з покоління в покоління передавати їх. Лише тоді такий народ матиме майбутнє, – резюмував голова облради Михайло Рівіс.

Прес-служба Закарпатської облради