На Іршавщині зловмисник намагався пограбувати сарай

Іршавські поліцейські затримали 48-річного чоловіка, мешканця Тячівського району, який намагався вчинити крадіжку.

Удень 9 січня у с.Мідяниця Іршавського району злодій пробрався до сараю місцевих мешканців, та відчинивши замок, забрався всередину. Однак заволодіти чужим майном зловмиснику не вдалося. Злодія випадково помітила господарка. Вона зателефонувала до дільничного інспектора поліції, який вже через декілька хвилин прибув на місце події разом зі слідчо-оперативною групою відділення поліції.

Зловмисник намагався викрасти з сараю продукти харчування та речі домашнього вжитку. Окрім того чоловік мав при собі сумку, в якій були алкогольні напої та кілька пачок сигарет.

Як встановили правоохоронці, в ніч на 9 січня чоловік скоїв крадіжку з продуктового магазину, що у с.Кам’янське. Зламавши замок, зловмисник викрав з магазину кілька пляшок алкогольних напоїв та сигарети. Сума збитків становила блиько 3 тисяч гривень.

Правоохоронці доставили крадія до відділення поліції. Ним виявився раніше судимий 48-річний мешканець Тячівського району. Зловмисник зізнався та розкаювався у вчиненому. Аргументував свої дії тим, що йому потрібні були кошти, тому зважився на такий крок.

За даними фактами відкрито кримінальне провадження згідно з ч.1 статті 15 (Замах на злочин), ч.1 статті 185 (Крадіжка) та ч.3 статті 185 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Вирішується питання про застосування до затриманого міри запобіжного заходу. Триває розслідування.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області