Правоохоронці вдосконалювали свої службові навички

16 січня на базі навчального центру «Шипка», що знаходиться у Мукачеві, відбулися навчальні збори співробітників силових структур, які нестимуть службу на стаціонарних постах на території Закарпатської області.

На зборах був також присутній заступник начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Ярослав Лебович.

З 11 по 15 січня на базі тренінгового центру «Шипка» проводилися навчання з числа фахівців підрозділів ГУНП в Закарпатській області, Закарпатського НДЕКЦ МВС України та Держприкордонслужби регіону, які з 18 січня , забезпечуватимуть несення служби на постійній основі на стаціонарних постах у “Нижніх Ворота”, “Лазещина”, “Ужок” та “Сойми”. Мета навчання- вдосконалення співробітниками професійних (правових) знань у сфері службової діяльності, навчання спеціальної, вогневої та фізичної підготовки.

Враховуючи напружену соціально-політичну та криміногенну ситуацію на території східних областей держави, пов’язаної з активізацією протиправної діяльності озброєних груп, радикально налаштованих осіб, посилення контролю за пересуванням їх автошляхами, недопущення погіршення стану оперативної обстановки на території Закарпатської області, а також з метою активізації роботи боротьби зі злочинністю, профілактики кримінальних правопорушень, зміцнення правопорядку, забезпечення публічного порядку, безпеки дорожнього руху, недопущення злочинів, пов’язаних з незаконним перевезенням вогнепальної зброї, підакцизної групи товарів та лісоматеріалів починаючи з 18 січня 2016 року силами працівників поліції забезпечуватимуть несення служби на постійній основі на стаціонарних постах поліції при в’їзді в Закарпатську область.

На завершення навчальних зборів полковник поліції Ярослав Лебович урочисто привітав працівників поліції, які нестимуть службу на стаціонарних постах поліції та наголосив, щоб поліцейські свої обов’язки виконували чесно та якісно і до всіх учасників дорожнього руху ставилися уважно та ввічливо.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області