Ужгородська поліція ніяк не може дати раду зі стихійною торгівлею

Шляхи подолання вуличної торгівлі шукають в Ужгородському відділі поліції. Торгівля продуктами у заборонених місцях небезпечна для покупців, заважає водіям і пішоходам, переконують правоохоронці.

Поліцейські проводять спільні наради з представниками органів місцевого самоврядування і профілактичні бесіди з громадськістю. Одним із найдієвіших методів у поліції вважають проведення спільних з муніципальною поліцією рейдів на прилеглих до ринку територіях. Втім, практика показує, що це допомагає ненадовго.

«Незважаючи на неодноразові попередження та застереження правоохоронців, знаходяться люди, які все ж таки їх ігнорують. І у випадках виявлення нами таких фактів ми інформуємо працівників муніципальної поліції. Вони, в свою чергу, складають на порушників протокол та притягують їх до адміністративної відповідальності. Адже це безпосередньо їхній напрямок роботи. Так, з початку 2015 року до теперішнього часу, було складено 43 таких протоколи», – зазначає заступник начальника Ужгородського відділу поліції майор Іван Трофіл.

Джерело: Ужгородський відділ поліції