В навчальних закладах Мукачева відремонтують вбиральні

У всіх навчальних закладах Мукачева цього року відремонтують вбиральні, в тому числі у ЗОШ №11, де стан туалету шокував батьків.

Цього року з бюджету міста на поточні видатки для навчальних закладів Мукачева передбачено 1 млн. 700 тис. гривень. Більшість з цих коштів буде спрямовано на ремонт вбиралень та санвузлів, які планують оновити у всіх школах та дитсадках міста. Окрім того, на їх ремонт будуть передбачені й кошти в управлінні капітального будівництва. В деяких навчальних закладах роботи вже на підготовчій стадії.

«Більшість ремонтів заплановано на літній період, коли учні будуть на канікулах. Звісно, при цьому виникатимуть певні незручності, але наголошую: це масштабний проект, в усіх навчальних закладах буде оновлено вбиральні. Вдячні активістам, які моніторять ситуацію. Запрошую їх переглянути наші шкільні вбиральні вже після ремонту, оцінити якість та порівняти з тим, як було досі», – зазначає начальник управління освіти Мукачівського міськвиконкому Катерина Кришінець- Андялошій.

Нагадаємо, напередодні батьки учнів активно обговорювали стан вбиралень у ЗОШ №11. Одна з мам, зокрема, коментувала: “Мій син, учень 1-го класу 11-ї школи дуже чекав коли піде до школи побачити нові унітази. Зараз, подивившись на фото, він налякався. Сказав, що він не зможе. Першокласники ще маленькі до такого”.

Мукачівська міська рада