Навесні в Іршаві встановлять мотузковий парк

Із представниками компанії, які будуватимуть мотузковий парк на території Іршави, днями зустрівся міський голова Степан Бобик, повідомили у міській раді. Комерційну пропозицію по будівництву мотузкового парку «Іршава» презентував керівник компанії Олександр Петров.

Як відзначили спеціалісти, згідно з проектом, у парку збудують дитячу та дорослу трасу, на яких передбачено вісім і дванадцять перешкод відповідно. Для малят лінія буде облаштована на висоті від 1,5 м. Для дорослих розваги будуть екстремальнішими, а етапи складнішими, відповідно, смуга буде розміщена на висоті від трьох до п’яти метрів. Заплановано три спуски – для дітей завдовжки 40 м., а для дорослих – 55 і 75 м., відповідно.

Як наголосив пан Олександр, до будівництва повинні приступити вже на початку березня. Монтаж не передбачає встановлення жодної стаціонарної конструкції і пошкодження зелених насаджень. На сьогодні вже замовлено всі необхідні матеріали, а також додаткові атракції – сегвеї, скейти, електронні самокати, гойдалки, надувну гірку тощо. Зазвичай термін виконання становить близько трьох тижнів.

Також спеціалісти запевнили, що гарантують безпеку юним і дорослим спортсменам, оскільки кожен матиме відповідне спорядження та проходитиме всі етапи виключно під наглядом інструкторів.

Мер наголосив, що міськвиконкомом буде проведено необхідні благоустрійні роботи у міському парку, а з настанням погожих весняних днів асфальтуватимуть доріжки, щоб містяни мали змогу спробувати всі атракції для катання.

Джерело: Іршавська міська рада